Tennislessen volwassenen

Afbeeldingsresultaten voor tennisles

Je bent nooit te oud om te leren, of je nou 4 jaar bent of 70+. Tennis en dus ook tennisles is voor elke leeftijd geschikt; voor kinderen, volwassenen en senioren.
We bieden verschillende mogelijkheden aan.

Groepslessen t/m 8 personen worden gehouden van maandag t/m vrijdag van 18.30-22.30 uur en duren 1 uur. Er zijn drie niveaus: beginners, lichtgevorderd en gevorderd. Bij het samenstellen van groepen zullen we hier ook rekening mee gaan houden.

Het is mogelijk om in de ochtenden te trainen tussen 09.30 – 11.30 uur. De buitenlessen in de avond en in de ochtend worden gegeven in pakketten van 15 lessen. Bij voldoende belangstelling en ruimte gedurende het seizoen, starten we een serie van 9 lessen. Deze is bedoeld voor beginners en nieuwe leden, die zich hebben opgegeven na 01 november 2023

Privé les is ook mogelijk om zo het optimale uit jezelf te halen en specifiek aan jouw persoonlijke doel te werken. Aantal lessen en tijdstip stellen we gezamenlijk met je vast.

Tennisschool Hogeland biedt ook duo lessen aan. Hierbij ga je met een speler van gelijkwaardig niveau werken aan je techniek en kunnen we indien gewenst wedstrijd situaties nabootsen. Vooraf zullen hier ook gezamenlijk afspreken wat de wensen zijn en de training daarop aanpassen.

Bij de groepslessen van 3, 4,6 of 8 personen zullen we veel aandacht geven aan de techniek. En kunnen we dit in samenspraak met de groep uitbreiden met tactiek, mentaal en fysieke programma’s

Ook voor senioren 50+ is er voldoende ruimte om tennisles te krijgen. Dit kan in een groep van 8, maar desgewenst ook in een groep van 4 of in een groep van 6 (geef dit aan bij opmerkingen!). De meeste senior trainingen vinden overdag plaats in de ochtenduren van 09.30 tot 11.30 uur echter ook in de avond zijn er mogelijkheden.