Maak kennis met tennis

Bij het pakket “maak kennis met tennis” krijg je 3 tennislessen die we in overleg kunnen plannen. Een les duurt 1 uur. In deze 3 lessen zullen we alle basisslagen en regels van het spel onder de loep nemen.

Of je nu een man of vrouw bent, arm of rijk, blond of donker, jong of oud, fit of met een beperking, tennis is er voor iedereen. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan doen.

Tennis daagt uit en motiveert. Door te tennissen, verleg je je grenzen en verbeter je jezelf keer op keer. Dat werkt verfrissend en zorgt voor een positieve spanning.

Wist je dat tennis ook de gezondste sport is? Onderzoek van de International Tennis Federation (ITF) in samenwerking met de KNLTB wijst uit dat in vergelijking met normaal actieve mensen, tennissers:

Doe je ook mee?

Ontdek hoe leuk tennis is en geef je via de button Inschrijven Tennisles kan je je opgeven voor 3 proeflessen bij tennisschool Hogeland voor maar €25,- In goed overleg zullen we dan de locatie en tijdstip bepalen. Na de proeflessen kan je besluiten of je door wil gaan met de reguliere lessen.

Tennis is gezond