Wie zijn wij?

Tennisschool Hogeland geeft het hele jaar met veel passie en plezier, tennislessen op de buitenbanen bij LTC Bedum, TC Warffum en TC Hefshuizen.

Tennisschool Hogeland is een initiatief van Willem Kloos. Een eenmansbedrijf waarbij spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van elke individuele speler centraal staat. Ben je een beginnende tennisser of speel je op prestatie niveau, dan ben jij bij Tennisschool Hogeland in goede handen.

De bedoeling is steeds om iedereen zo enthousiast te maken over tennis dat ze het spelletje de rest van hun leven blijven spelen.

Daarnaast staat de kracht van verbinden centraal. De juiste mensen met elkaar laten trainen is hierin van groot belang. Daarbij maak je zelf de keuze om 1 keer of vaker les te nemen. Alle spelers worden gemotiveerd om mee te doen aan clubevenementen, competities en toernooien maar uiteraard ben je vrij om daarvoor te kiezen. De trainer wordt gezien als een gids. Samen met een vereniging iemand bij de hand nemen voor allerlei tennisactiviteiten. Denk daarbij aan het pakket maak kennis met tennis of tennislessen aan tenniskids, jeugd en volwassenheden, conditie training, competitie training, clubevenementen, thema training, familietoernooien, bedrijven clinics en tenniskampen.

Mocht je tennis leuk vinden of een tennisvereniging zoeken in de gemeente Hogeland waar je lessen kan volgen dan hopen we je snel te mogen verwelkomen bij Tennisschool Hogeland.

Over Willem Kloos

Mijn naam is Willem Kloos. Mijn passie is tennis en speel het spel inmiddels 45 jaar. En vanaf dat eerste moment was ik direct verkocht. Heb in verschillende competities gespeeld en daarin nog steeds actief.

Wat een leuk spel is tennis. Ben dan ook vaak 5 dagen in de week op de baan te vinden.

Alles op het gebied van tennis wordt door mij verslonden. Ik word ook enorm enthousiast van volwassenen en kinderen die gemotiveerd zijn om wat te leren en veel willen tennissen. Zelf ben ik zeer leergierig. Deze eigenschappen zijn volgens mij uitstekend te combineren in het geven van lessen. Toen ik dan ook werd gevraagd om lessen te gaan verzorgen heb ik dat ook meteen toegezegd en mijn officiƫle licentie als tennistrainer gehaald.

Een lang gekoesterde wens van mij was het starten van een eigen tennisschool. Dat paste echter niet in de drukke agenda die ik al had. Toen echter deze kans toch voorbij kwam heb ik hem met beide handen wel aangenomen en deze leuke stap bewust gezet.

Ik vind het belangrijk om bij te blijven wat betreft de nieuwe ontwikkelingen in tennis en volg hier ook (PO)cursussen voor via de VNT en KNLTB.

Ik sta altijd open voor vragen en opmerkingen om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Schroom dus niet en neem Contact met mij op.