Inschrijven

De prijzen van de lessen vind je hier.

Om mee te kunnen doen met een tennisles, moet je je inschrijven. Als je wilt uitproberen of tennis iets voor jou is, meld je dan aan voor ‘Maak kennis met tennis’. Er is nog veel meer mogelijk. Kijk hiervoor op de pagina ‘diensten’. Alle opties staan in onderstaand inschrijfformulier.

Het verschuldigde lesgeld wordt geheel voldaan bij aanvang van de lessen of op verzoek in 3 te ontvangen termijnnota’s.

Geef bij opmerkingen en aanvullingen je voorkeur weer op welke dag en tijdstip je wil trainen. Overdag en in de avonduren zijn er mogelijkheden. Misschien wil je ook in een al bekende groep trainen. Geef dat dan ook aan.

Na ontvangst van het aanmeldformulier nemen wij binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Als je als ouder/verzorger een kind aanmeldt, zet dan de naam van het kind in het vakje ‘opmerkingen’.

Iedereen die lessen volgt bij Tennisschool Hogeland dient lid te zijn van een van de onderstaande verenigingen waar je de tennislessen volgt. Met uitzondering bij TC Warffum, waar men een eenmalige jaarlijkse bijdrage betaald voor het gebruik van de banen en verlichting. Als jezelf (of je zoon/dochter) geen lid bent (is), dien je (hem/haar) aan te melden bij Tennisschool Hogeland. De vereniging en de tennisschool nemen dan contact met je op.

De links naar de regels van de diverse clubs staan hieronder:

LTC Bedum

TC Warffum

TC Hefshuizen